Szásenyka 2012.05.22. 08:07

Húsos lasagne

Olajon megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát, beleteszem a darált húst, ízesítem. Ha kifehéredett, felöntöm a paradicsomszósszal, beleteszem a fokhagymát. Készre főzöm. 

Tűzálló tál aljába kevés olajat öntök, a lasagne lappal kibélelem, majd szószt teszek rá, majd megint tésztalap következik... és így tovább, míg elfogynak a hozzávalók. A lasagne lapokat - miközben rakosgatom - forró vízbe mártom!

A tetejét reszelt sajttal bőven megszórom, és mehet a sütőbe. Mikor a teteje megpirult, kiveszem, 20 percet állni hagyom, azután szeletelem és tálalom!

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr754531008

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása