2012.06.01. 11:34
Baconbe tekert csirkemell körtés, kéksajtos rukolával
Egy csirkemellet kisebb darabokra vágunk és baconbe tekerjük. Néhány csepp olivaolajon pár percig fedő alatt pároljuk, majd a fedőt levéve ropogós pirosra sütjük.
Ezalatt elkészítjük a salátánkat. A ruccolát, apró kockákra vágott kéksajttal és körtével összekeverjük, 1 kanál olívaolajjal, balzsamecettekl, csipet sóval ízesítjük, és a csirkesütésből visszamaradt zsíradékon picit átforgatjuk.
Szólj hozzá!
Címkék: csirke saláta csirkemell bacon rukkola kéksajt tekert
A bejegyzés trackback címe:
https://szakacsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr144558982
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.