Egy csirkemellet kisebb darabokra vágunk és baconbe tekerjük. Néhány csepp olivaolajon pár percig fedő alatt pároljuk, majd a fedőt levéve ropogós pirosra sütjük.

Ezalatt elkészítjük a salátánkat. A ruccolát, apró kockákra vágott kéksajttal és körtével összekeverjük, 1 kanál olívaolajjal, balzsamecettekl, csipet sóval ízesítjük, és a csirkesütésből visszamaradt zsíradékon picit átforgatjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr144558982

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása