2012.05.22. 08:07
Húsos lasagne
Olajon megdinsztelem az apróra vágott vöröshagymát, beleteszem a darált húst, ízesítem. Ha kifehéredett, felöntöm a paradicsomszósszal, beleteszem a fokhagymát. Készre főzöm.
Tűzálló tál aljába kevés olajat öntök, a lasagne lappal kibélelem, majd szószt teszek rá, majd megint tésztalap következik... és így tovább, míg elfogynak a hozzávalók. A lasagne lapokat - miközben rakosgatom - forró vízbe mártom!
A tetejét reszelt sajttal bőven megszórom, és mehet a sütőbe. Mikor a teteje megpirult, kiveszem, 20 percet állni hagyom, azután szeletelem és tálalom!
Szólj hozzá!
Címkék: lasagne
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.