A hússzeleteket kicsit klopfoljuk, széleit pár helyen bevagdossuk, hogy ne zsugorodjanak a sütésnél. Sóval, borssal meghintjük, megforgatjuk lisztben, és forró vajban mindkét oldalukat közepes hőfokon megsütjük (natúrszeletet sütünk). 

A húsokat sülés után félretesszük, a visszamaradt pecsenye zsiradékban a hagymát üvegesre pároljuk, hozzáadjuk előbb a bort, majd a levest, közben folyamatosan forraljuk, és felére befőzzük a mártást. Beletesszük a hússzeleteket, a sonkát, az uborkát, a mustárt és a hagyma zöldjét, és lassan, 10-15 perc alatt összeforraljuk.

Tálalásnál tányérokra osztjuk a hússzeleteket, ráhalmozzuk a sonkás-uborkás egyveleget, a mártással meglocsoljuk, és ízlés szerinti körettel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr424542180

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása