7 tojást keményre főzünk. A sárgáját 2 evőkanálnyi majonézzel összekeverjük, a fehérjét apróra vágva fél kiló darált sertéshúshoz rakjuk. Hozzáadunk fél fej apróra vágott vöröshagymát, 2 nyers tojást, egy vízbe áztatott, kinyomkodott zsemlét, 3 gerezd apróra vágott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, 1 csomag petrezselymet vágunk bele.

Őzgerinc formába tesszük a töltelék felét, közepére a majonézes tojássárgáját, majd a hús másik felével betakarjuk, olajos kézzel elsimítjuk. Tetejét megkenjük egy felvert tojással.

180 fokos sütőben kb 40 perc alatt készre sütjük, zöldséges rizzsel tálaljuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr744564454

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása