2012.06.04. 11:57
Töltött fasírt
7 tojást keményre főzünk. A sárgáját 2 evőkanálnyi majonézzel összekeverjük, a fehérjét apróra vágva fél kiló darált sertéshúshoz rakjuk. Hozzáadunk fél fej apróra vágott vöröshagymát, 2 nyers tojást, egy vízbe áztatott, kinyomkodott zsemlét, 3 gerezd apróra vágott fokhagymát, sózzuk, borsozzuk, 1 csomag petrezselymet vágunk bele.
Őzgerinc formába tesszük a töltelék felét, közepére a majonézes tojássárgáját, majd a hús másik felével betakarjuk, olajos kézzel elsimítjuk. Tetejét megkenjük egy felvert tojással.
180 fokos sütőben kb 40 perc alatt készre sütjük, zöldséges rizzsel tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: töltött fasírt
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.