2012.05.24. 20:05
Füstölt pisztráng vodkamártással
4 dl tejföl
1 dl tej
só, frissen őrölt bors
1 csokor kapor
A pisztrángot kifilézzük, a feleket tálra fektetjük.
A mártáshoz valókat összekeverjük és a halszeletekkel tálaljuk.
Szólj hozzá!
Címkék: vodka pisztráng füstölt
A bejegyzés trackback címe:
https://szakacsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr84544380
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.