2012.05.22. 07:51
Serpenyős csirke
A csirkemellet vágjuk kis szeletekre. A hagymát szeleteljük fel, a paprikát karikára, a paradicsomot pedig cikkekre vágjuk. A fokhagymát nyomjuk össze, a kolbászt karikázzuk fel. Hevítsünk olajat egy serpenyőben, majd tegyük rá a hússzeleteket, és pirítsuk mindkét felüket pár percig. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, sózzuk, borsozzuk, és további 5 percig süssük. Ekkor tegyünk rá fedőt, és a hús megpuhulásáig párpljuk. Burgonyapüré vagy steak burgonya illik hozzá leginkább.
Szólj hozzá!
Címkék: csirke serpenyős
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.