A csirkemellet vágjuk kis szeletekre. A hagymát szeleteljük fel, a paprikát karikára, a paradicsomot pedig cikkekre vágjuk. A fokhagymát nyomjuk össze, a kolbászt karikázzuk fel. Hevítsünk olajat egy serpenyőben, majd tegyük rá a hússzeleteket, és pirítsuk mindkét felüket pár percig. Adjuk hozzá a többi hozzávalót, sózzuk, borsozzuk, és további 5 percig süssük. Ekkor tegyünk rá fedőt, és a hús megpuhulásáig párpljuk. Burgonyapüré vagy steak burgonya illik hozzá leginkább.

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr94530993

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása