Báránycsülköt, oldalast, nyakat vegyesen kockára vágunk, legyen kb. 1 kg színhús. Körbepirítjuk, türelmesen karamellizáljuk. Hozzáadunk újhagymát, kevés fokhagymát, babérlevelet, rozmaringot, felöntjük kevés fehérborral, hagyjuk teljesen elpárologni. Hozzáadunk még 1 kg jégkockát és 500 ml borjúalaplevet, 20 percig nagyon kis lángon hagyjuk készülni. konyharuhával bélelt szűrőn leszűrjük, tovább sűrítjük. Tálalás előtt egy szál oregánót adunk bele, 10 percig állni hagyjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr494874795

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása