A káposztát szeleteljük. Étolajban cukrot karamellizálunk, hozzáadjuk a szeletelt vöröshagymát, majd belekeverjük a káposztát és megsózzuk. Őrölt köménnyel fűszerezzük, fedővel letakarva gyakori kevergetéssel pároljuk. Amikor a káposzta elkezd puhulni ételecetet adunk hozzá és készre pároljuk. 

Készíthetjük gyümölcsökkel is, ilyenkor ajánlatos a köményet és a vöröshagymát elhagyni. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr954553075

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása