2012.05.29. 15:08
Párolt káposzta
A káposztát szeleteljük. Étolajban cukrot karamellizálunk, hozzáadjuk a szeletelt vöröshagymát, majd belekeverjük a káposztát és megsózzuk. Őrölt köménnyel fűszerezzük, fedővel letakarva gyakori kevergetéssel pároljuk. Amikor a káposzta elkezd puhulni ételecetet adunk hozzá és készre pároljuk.
Készíthetjük gyümölcsökkel is, ilyenkor ajánlatos a köményet és a vöröshagymát elhagyni.
Szólj hozzá!
Címkék: káposzta párolt
A bejegyzés trackback címe:
https://szakacsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr374553075
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.
Nincsenek hozzászólások.