A halcsontból alaplevet készítünk: a csontot néhány szem egész borssal, fél citrom levével, és egy csipet sóval jól felfőzzük. A sárgarépát, a petrezselyemgyökeret és a zellert hasábokra vágjuk, majd leforrázzuk az alaplével, ugyanezt tesszük a nagy cikkekre vágott gombával is.

A póréhagymát vastagabb csíkokra vágva kevés vaj és olívaolaj keverékén megfonnyasztjuk. Rátesszük a párolt zöldségeket, óvatosan átforgatjuk, felöntjük a tejszínnel, sózzuk, borsozzuk, majd a tűzről levéve egy kis csokor vágott koriandert szórunk rá. A harcsaszeletet leforrázzuk az alaplével, majd zsemlemorzsában megforgatva szintén vaj és olívaolaj keverékén enyhén sózva pirosra sütjük. Tálaláskor a megpirult halszeletet a zöldséghalomra helyezzük.

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr504564435

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása