Francia saláta: Tartármártással össze kell keverni az apróra vágott uborkát és almát. Valamint az ugyan így apróra vágott, de főtt sárgarépát, krumplit és a zöldborsót.

Görög saláta: nagy kockákra vágjuk az uborkát, paradicsomot, kígyóuborkát, lilahagymát, paprikát. Olíva bogyó megy még bele. Összekeverjük ezeket egy olívaolajos-kapros-bazsalikomos-citromos mixxel. Fetasajtot morzsolunk rá, ha nem a legjobb minőségű akkor kockákra vágjuk.

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr114531079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása