2012.05.22. 09:04
Francia saláta és görög saláta
Francia saláta: Tartármártással össze kell keverni az apróra vágott uborkát és almát. Valamint az ugyan így apróra vágott, de főtt sárgarépát, krumplit és a zöldborsót.
Görög saláta: nagy kockákra vágjuk az uborkát, paradicsomot, kígyóuborkát, lilahagymát, paprikát. Olíva bogyó megy még bele. Összekeverjük ezeket egy olívaolajos-kapros-bazsalikomos-citromos mixxel. Fetasajtot morzsolunk rá, ha nem a legjobb minőségű akkor kockákra vágjuk.
Szólj hozzá!
Címkék: görög saláta francia saláta
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.