A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk, a forgóknál kettévágjuk, besózzuk. Elkeverjük a szóját, chili szószt, mézet, olíva olajat és a fűszereket, majd beleforgatjuk a szárnyakat. Legalább egy órára hűtőbe tesszük, de még jobb, ha előző nap végezzük a pácolást. Elkészítés: A szárnyakat tepsibe, vagy jénaiba rendezzük és fóliával lefedve 180 fokon 35-40 percig sütjük. Azután levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük a szárnyakat.

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr494530986

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása