2012.05.22. 07:42
Mézes-chilis csirkeszárny
A csirkeszárnyakat megtisztítjuk, végeit levágjuk, a forgóknál kettévágjuk, besózzuk. Elkeverjük a szóját, chili szószt, mézet, olíva olajat és a fűszereket, majd beleforgatjuk a szárnyakat. Legalább egy órára hűtőbe tesszük, de még jobb, ha előző nap végezzük a pácolást. Elkészítés: A szárnyakat tepsibe, vagy jénaiba rendezzük és fóliával lefedve 180 fokon 35-40 percig sütjük. Azután levesszük a fóliát és szép pirosra sütjük a szárnyakat.
Szólj hozzá!
Címkék: méz mézes csirkeszárny chili chilis mézes-chilis
A bejegyzés trackback címe:
Kommentek:
A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.