A lébe babérlevél, kevés ecet vagy citromlé, friss gyömbér kerül, van, aki mustárt is tesz bele. Tálaláskor adjuk hozzá a tejfölt. Szeletelhetünk rá kevés kaprigyümölcmsöt, frissen vágott zöldpaprikát, csilipaprikát, finomra vágott lila hagymát, tehetünk bele régi szokás szerint kis darab pirított kenyeret. 


Pikánssá teheti egy kevés sáfrány, amit előtte serpenyőben hevítünk, vigyázva, hogy ne égjen meg. Azután mozsárban porítjuk, feloldjuk kevés lében, így adjuk a leveshez. 

A bejegyzés trackback címe:

https://szakacsblog.blog.hu/api/trackback/id/tr894521373

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása